Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Android Q birinci beta yayınlandı! Yeni Android sürümü neler getiriyor?

Android Q sürümünün resmi duyurusu mayıs ayı içerisinde Google I/O etkinliğinde gerçekleşecek, ancak Google beklendiği gibi yeni sürümün ilk geliştirici ön izleme sürümünü indirilebilir hale getirdi. Beta versiyonu ilk etapta sadece Pixel modelleri kapsıyor. Resmi duyuru sonrası farklı üreticilerin de beta sürecine değil olacağını söyleyebiliriz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Android Q beta Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3 ve Pixel 3 XL için yayınlandı. Birinci nesil Pixel telefonlar için iki yıllık güncelleme desteği sona ermesine rağmen beta versiyon yayınlandı. Tabii bu her iki telefonun nihai versiyonu alacağı anlamına gelmiyor.

Android Q ile gelen gelişmeler

Final versiyonu ağustos ayı içerisinde dağıtılacak AndroidQ beraberinde önemli gelişmeler getiriyor. Bunlar arasında ek gizlilik ve güvenlik özellikleri, katlanabilir cihazlar için geliştirmeler, fotoğraflar için Dinamik Derinlik biçimi, bağlantılar için yeni API’ler, yeni medya kodekleri ve kamera özellikleri, NNAPI uzantıları, Vulkan 1.1 desteği ve daha hızlı uygulama başlatma yer alıyor.

Huawei Mate 9 Android 9 Pie güncellemesi şimdi Avrupa’da!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu