Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusTeknoloji

OnePlus Ace 2 Xiangling Limited Edition Geliyor!

OnePlus Ace 2 Xiangling Limited Edition Geliyor! Bu Genshin Impact temalı eğlenceli telefon bizlere neler sunacak gelin birlikte bakalım.

OnePlus, popüler bir Genshin Impact karakterinden ilham alan Ace 2 akıllı telefon modelinin yeni özel sürüm bir modelini Çin’de piyasaya süreceğini duyurdu . Söz konusu cihaz, OnePlus Ace 2 Xiangling Limited Edition olarak adlandırılıyor.


Bilmeyenler için Ace 2, global pazarda satılan Nord 3 modelinin tekrar adlandırılarak piyasaya sunulan versiyonudur. Şubat 2023’te Çinli akıllı telefon üreticisi, Nisan ayında yeni bir Ace 2 Xiangling Edition modelini piyasaya süreceğini duyurmuştu. Ancak, şimdiden Nisan ayının ilk haftasındayız ve şirket henüz sınırlı sayıda üretilen Ace 2 modeli için herhangi bir resmi lansman tarihi açıklamadı.

OnePlus Ace 2


Lansman tarihini soran hayranlara yanıt olarak şirket, “OnePlus Ace 2 Yuanshen Xiangling özel sürümünün yakında piyasaya sürüleceğini” söyledi. Başka bir deyişle, özel sürüm modelinin bu ay içinde piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Marka henüz daha ince detayları resmi olarak açıklamasa da, bu özel Ace 2 modelinin, Genshin Impact temalı başka çeşitli güzellikler sunan bir hediye kutusu görevi görebilecek özel bir sunumlu kutuyla geleceğine inanılıyor.


Bunun dışında cihaz, büyük olasılıkla popüler çapraz platform oyunundaki Xiangling karakterinden ilham alan benzersiz bir tasarıma sahip olacak. Xiangling, Genshin Impact’te dört yıldızlı bir karakterdir ve ateş özelliğine sahiptir. Yani, yaklaşan Ace 2 Xiangling Edition modelinde parlak turuncu ve kırmızı renk tonlarını bekleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu