Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobiroller

Mor iPhone 13 Pro Android Amiral Gemilerini Morartmaya Geliyor

Mor renkli mor iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max’in resmi görselleri yayınlandı. Muhtemelen önümüzdeki hafta tanıtılacak renklere göz atalım.

Apple’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde düzenleyeceği etkinlikte sürpriz bir tanıtım da gelebilir. iPhone SE 3 ve yeni bir iPad Air zaten beklenenler arasında. Sürpriz gelişme ise mor renkli iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max’in duyurusu.

iPhone 13 Pro serisi halihazırda sierra mavisi, altın, gümüş ve grafik olmak üzere dört renk seçeneğiyle satılmakta. Çok yakında bunlara bir de mor renk seçeneği dahil edilecek. Bu yılki mor rengin geçen yıl iPhone 12’deki mordan biraz farklı olduğunu görüyoruz. Renk tonu daha koyu ve daha doygun. Telefonların mor renk seçeneğinde buzlu cam ve paslanmaz çelik çerçeve kullanımı sürüyor.

Mor rengin tıpkı sierra mavisinde olduğu gibi kullanıcılar arasında epey bir popüler olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Özellikle kadın kullanıcıların daha fazla ilgini çekecektir. Şu sıralar iPhone13 Pro serisi bir model satın almayı düşünüyorsanız mor rengini beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Gelelim Apple’ın 8 Mart tarihli etkinliğine. Etkinli kapsamında bütçe dostu yeni bir iPhone SE’nin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Gelen bilgiler bu modelin 5G ağları destekleyeceği ve 300 dolar seviyesinde fiyatlandırılacağı yönünde. Bu fiyatlandırma telefonun satış rekoru kırmasını sağlayabilir. Apple ayrıca etkinlikte öğrenci dostu tablet serisi olan iPad Air’in beşinci versiyonunu duyuracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu