Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Google açıkladı! Pixel katlanabilir telefon geliştiriyor; ama…

Bildiğiniz üzere Google Geliştiriciler Konferansı başladı ve Google bu bağlamda farklı açıklamalarda bulunuyor. Pixel 4 konuşmaları yaptığımız bir dönemde Google orta segment pazarı için Pixel 3a ve Pixel 3a XL tanıtımı yaptı. Son dönemin en popüler cihazlarından birisi olan katlanabilir telefonlar ile ilgili Google telefonlarının geliştirilmesinden sorumlu olan Mario Queiroz bazı açıklamalarda bulundu ve Pixel katlanabilir telefonların geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Galaxy Fold Mate X
Galaxy Fold Mate X

Google Pixel katlanabilir telefonlar gelecek ama ne zaman?

Mario Queiroz şu açıklamada bulundu;

Google olarak birçok proje geliştiriyoruz ve bunlarla ilgili prototip çalışamalar da sürdürüyoruz. Bu noktada katlanabilir telefonlar da geliştiriyor ve test ediyoruz ama şu anda Pixel 3a ve Pixel 3a XL modellerine ilgi duyuyor ve yüzümüzü Pixel 4 serisine çevirmek istiyoruz. Google’ın katlanabilir telfeon ile ilgili zamanı olduğunu düşünüyorum. Yakın gelecekte böyle bir girişimimiz olmayacak!

Google’ın katlanabilir telefon yapma isteği bizleri de oldukça şaşırttı. Bakalım Google bize ne sunacak? Yoksa bol çentikli katlanabilir bir telefon mu geliyor?

Yeni Google Asistan tanıtıldı! Siri bunu hiç beğenmedi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu