Akıllı TelefonCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

Realme 11 TKDN'de Gözüktü! Geliyor Gelmekte Olan!

Realme 11 TKDN’de Gözüktü! Geliyor Gelmekte Olan! Endonezya’daki TKDN sitesinde ortaya çıkan model numarası sonrası elimizde neler var?

realme GT Neo 5 ve Neo 5 SE’yi piyasaya sürdükten sonra, şirket şimdi bir sonraki akıllı telefon serisini açıklamaya hazırlanıyor. Realme 11 Serisinin, 11 Pro ve 11 Pro+ gibi birden fazla modeli içermesi bekleniyor. Realme 11’in standart versiyonuyla ilgili herhangi bir söylenti olmamasına rağmen, bugün TKDN web sitesinde muhtemelen beklenen model olabilecek yeni bir cep telefonu ortaya çıktı. Gelin detaylara bakalım.

Endonezya’nın TKDN web sitesinde RMX3760 model numaralı bir Realme akıllı telefon ortaya çıktı. Liste, telefon hakkında herhangi bir ilginç ayrıntıyı ortaya çıkarmasa da, model numarası, bunun bir Realme 11 serisi telefon, muhtemelen Realme 11 olabileceğini ima ediyor. Bu telefonun model numarası RMX3770 olduğundan Realme 11 Pro veya Pro+ olmadığını biliyoruz.

realme 11 hakkında bilgi bulunmamakla birlikte, yakın tarihli bir TENAA listesi, 11 Pro’nun 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip olabilecek 6,7 inç FHD+ AMOLED ekranla geleceğini ortaya koydu. Cihazın teknik özelliklerine bakarsak, 16 GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar dahili depolama ile gelen ve MediaTek Dimensity 1080 işlemci tarafından çalıştırılan bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Kamera tarafında, 200MP ana kamera tarafından yönetilen üçlü kamera kurulumuna sahip. Ön kamera 16 MP’lik bir selfie kamera. 100W hızlı şarj desteği ile gelen 5.000mAh’lık bir bataryaya da yer verilmiş.

Düz modelin bu kadar üst düzey özelliklere sahip olmayacağını söylemeye gerek yok. Realme muhtemelen bunu dengeli bir akıllı telefon olarak tanıtacak. Ancak ekranı serinin diğer iki modeliyle paylaşabilir. Şu anda, diğer ayrıntılar bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde daha fazlasını öğrenmeyi umuyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu