Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 10 Pro’nun Tanıtım Tarihinde Can Sıkan Gelişme

Geçtiğimiz gün görüntüleri yayınlanan OnePlus 10 Pro için iki farklı tanıtım dönemi ön görülüyor. Çinliler telefonları daha önce görecek.

OnePlus 10 serisine ait kısa süre önce inandırıcı görünen ve yüksek kaliteli görüntüler sızdırıldı. Görselleri yayınlayan kaynağın bugüne dek pek çok telefonu günler hatta aylar öncesinde karşımıza çıkardığını belirtelim. Tasarım hatları büyük ölçüde netlik kazanan OnePlus 10 ve OnePlus 10 Pro son gelişmelere bakılırsa ocak ya da şubat ayında tanıtılacak. OnePlus lansmanı öne almış görünse de telefonu ilk etapta sadece Çinli kullanıcılar görebilir.

Güvenilir bir başka kaynağa göre OnePlus 10 serisi Çin’de ocak ya da şubat ayı içerisinde tanıtılacak. Telefonların global çaptaki tanıtımları içinse mart-nisan ayı işaret ediliyor. Bakıldığında iki dönem arasında ciddi bir zaman farkı var. Kaynak bunun nedeni açıklamıyor olsa da, küresel çapta yaşanan çip sıkıntısının buna neden olabileceği iddia ediliyor.

Çin ve dünyanın geri kalanı için böyle bir stratejinin benimsenmiş olmasının altında OnePlus’ın OPPO ile yaptığı stratejik ortaklığın etkisi de olabilir. Malumunuz OPPO da akıllı telefonları Çin’de duyurduktan sonra küresel çapta satışa çıkarma konusunda pek de aceleci davranmıyor. Öte yandan OnePlus telefonlara ColorOS arayüzünün entegre edilecek olması da gecikmenin nedenleri arasında gösterilebilir.

Henüz önümüzde uzun bir süre var ve bu süre zarfında OnePlus 10 serisinden gelecek haberlerle birlikte durumun daha da netleşeceğini söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu