Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung’un Hindistan’daki üretim tesisinden toplam 2.3 milyonluk yedek parça çalındı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un, Noida  şehrinde yer alan en büyük üretim tesisinden, toplam 2.3 milyonluk yedek parça çalındı.

Akıllı telefon pazarının şüphesiz en büyük şirketlerinden biri olan Samsung, güne talihsiz bir olay ile uyandı. Koreli şirketin Hindistan’da yer alan en büyük üretim tesisinden bugün, toplam 2.3 milyonluk yedek parça çalındı. Neyse ki, bu işi yapan 6 kişi tutuklandı ve Samsung ‘un çalınan tüm parçaları da eksiksiz olarak yerine getirildi.

Raporlara göre, bu işi kalkışan 6 kişi arasından üçü kamyon şoförü, diğer üçü ise hurdacılar; Malları, Samsung tarafından belirlenen yere sev etmek için gelen kamyon şoförleri, iddialara göre sev edilecek olan bu malları aldı ve ortadan bir anda kayboldu. Neyse ki, çalınan tüm parçalar kurtarıldı ve Noida polisi 3 kamyon sürücüsü de dahil olmak üzere toplam 6 kişiyi tutukladı.

samsung-yedek-para

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan Samsung için, 2/3 milyonluk zarar şirketi pek fazla etkilemez; Ancak Koreli üretici, birlikte iş yaptığı kişileri biraz daha önemseyerek düzgün seçerse, en azından böyle mide bulandırıcı olaylar ile tekrar karşılaşmamış olur.

Bunun yanı  sıra kamyon şoförlerinin neden böyle bir işe kalkıştığına da ayrı bir parantez açmak lazım. Çünkü böyle büyük bir şirketin yedek parçalarını çalmak oldukça  ironik bir durum.

Bakalım suçlular Noida polisine bu konu hakkında nasıl bir ifade verecek? Bekleyip görelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu