Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note 8 resmi görüntüsü yayınlandı

Bugün iki yeni Galaxy Note 8 sızıntısıyla karşınızdayız. İlki Galaxy Note 8 resmi görüntüsüyken, diğeri ise telefonun çift arka kamera donanımını yakından gösteren bir görüntü. Galaxy S6 serisinden hatırladığımız bir çıkıntıya sahip olan çift kamera daha önceki tepe modellerinde olduğu tek LED flaş ile destekleniyor. Kameranın hemen yanında nabız ölçer sensörü ve parmak izi sensörleri sıralanıyor.

Görünüşe bakılırsa parmak izi sensörünün ekrana yerleştirilmesi Galaxy S8’de olduğu gibi bu defa da sonuç vermedi. Samsung’un bir numaralı rakibi Apple’ın ise iPhone 8’de ekrana gömülü parmak izi sensörüne yer vereceği konuşuluyor. Gelen sızıntılar da zaten bu yönde.

Galaxy Note 8 resmi
Galaxy Note 8 resmi

Galaxy Note 8 resmi yayınlandı

Galaxy Note 8’in merakla beklenen basın görüntüsü nihayet ortaya çıktı. Önden bakıldığında Galaxy S8 serisi modellere benzeyen telefonu arkadan ayıran ayrıntı çıkıntıya sahip çift kamera donanımı. Bir diğer husus ise Note 8’de köşelerin daha belirgin olması.

Ağustos ayında tanıtılması beklenen Galaxy Note 8’in eylül döneminde çıkış yapması bekleniyor. Telefonun Avrupa fiyatı 64 GB model için 999 € olacak.

 

Nokia 2, Nokia 7 ve Nokia 8 geliyor! Peki ya Nokia 9?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu