Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Mi 10T Lite MIUI 12 arayüzü ile sertifika aldı!!! Geliyor küçük enişte!

Xiaomi’nin önümüzdeki haftalarda Avrupa’da piyasaya süreceği Mi 10T Lite, MIUI 12 arayüzü ile FCC sertifika sitesinin radarına takıldı.

Xiaomi, akıllı telefon kategorisini yeni modelleriyle genişletmeye devam ediyor. Yılı Mi 10 serisinin yeni üyeleri ile kapatmak isteyen Çinli üretici; Mi 10T, Mi 10T Pro ve Mi 10T Lite gibi her cebe hitap eden telefonları için kolları sıvamaya başladı. Saydığımız modellerden Mi 10T ve Mi 10T Pro hakkında yeterince bilgiye zaten sahibiz. Ancak uygun fiyatlı ve orta menzil olması beklenen Mi 10T Lite için, ne yazık ki aynı şeyleri söylemek pek de mümkün değildi; ta ki bugüne kadar.

FCC sertifika sitesi, bugün M2007J17G model numaralı yeni bir telefonun ağına girdiğini duyurdu. Sertifika ,Mi 10T Lite hakkında ne yazık ki çok fazla bilgi vermiyor. Ancak temel özelliklerden birkaç önemli detayı ortaya çıkarıyor. Buna göre Xiaomi‘nin uygun fiyatlı olması beklenen bu cihazı, 4.720 mAh’lik bir pile sahip olacak. Wat değeri hakkında ise şu anda net bir bilgi bulunmuyor.

Bir diğer detay ise yazılım alanında görülüyor. FCC‘nin raporuna göre Mi 10T Lite, Xiaomi’nin en yeni arayüzü olan MIUI 12 sürümü ile birlikte kutudan çıkacak. Bunların dışında ise başka bir bilgi yer almıyor.

Mi-10T-Lite

Yukarıda saydıklarımız dışında cihaz hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Ancak daha önce sızdırılan Mi 10T ve Mi 10T Pro‘dan yola çıkarsak, bir tahmin yürütmemiz elbette mümkün. Buna göre üstün özellikli olması beklenen Mi 10T ve Mi 10T Pro, Snapdragon 865 yonga setinden güç alacaksa, daha düşük özellikli ve uygun fiyatlı olması beklenen Mi 10T Lite‘ın da Snapdragon 765G veya MediaTek Dimensity 820 işlemciden güç alacağını tahmin ediyoruz. Tabi ki bu tahmini, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen orta menzil telefonlara bakarak da yürütüyoruz desek daha yerinde olur.

Şu ana kadar cihaz hakkında tüm bildiklerimiz bu kadar. Ancak yeni bir sızıntı ya da gelişme olduğunda sizlerle tekrar paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu