Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuawei

GPU Turbo 2.0 geliyor! İşte ilk kullanılacak telefonlar

IFA 2018 etkinliği pek çok açıdan Huawei için verimli geçti. Son çeyrek verilerine göre mobil dünyasının iki numaralı ismi olan Huawei, sona ermek üzere olan etkinlikte P20 Pro’nun yeni renk seçeneklerini duyurdu.  AI Cube isimli yapay zeka destekli kablosuz hoparlör şirketin fark yaratan yeni ürünlerinden biri olurken, Huawei merakla beklenen Mate 20 serisi telefonların tanıtım tarihini de açıklık getirdi. Şirket ayrıca kapalı kapılar ardında EMUI 9.0 kullanıcı arayüzünü de gösterdi. İlk görüntüleri yayınlanan yeni arayüz GPU Turbo 2.0  yazılımını beraberinde getirecek.

GPU Turbo 2.0 güncellemesi neler sunacak?

GPU Turbo güncellemesinin telefona neler kattığı tartışıladursun, Huawei’ye göre ikinci nesil GPU Turbo önemli gelişmeler içerecek. Öncelikle ekran gecikme süresi %36 oranında azalacak. Kare oynatma hızında ciddi bir artış getirecek ikinci nesil GPU Turbo ile sistem akıcılığında % 12,9 oranında bir sıçrama sağlanacak.

GPU Turbo 2.0
GPU Turbo 2.0

GPU verimliliği sayesinde oyun esnasında güç gereksinimlerini azaltacak GPU Turbo2.0 ilk olarak Mate 20 ve Mate 20 Pro akıllı telefonlarda kullanıma sunulacak.

Huawei, GPU Turbo2.0 güncellemesini EMUI 9.0 arayüzüne dahil edecek. Şirket halihazırda dokuz telefon için bu güncellemeyi test etmeye başladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu