Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriVivo

Vivo X Fold 3 Hakkında Önemli Bilgiler Duyuruldu

Son dönemde birçok marka katlanabilir telefonlarını duyurmaya başladı. Çok yakında bunlara Vivo X Fold 3 modeli de dahil olacak.

Samsung, merakla beklenen katlanabilir telefonlarını geçtiğimiz gün duyurdu ve anında ülkemizde satışa çıkardı. OnePlus, OPPO ve Xiaomi de yine önümüzdeki birkaç hafta içerisinde katlanabilir telefonlarını görücüye çıkaracak. Son gelişmelere bakılırsa Vivo da katlanabilir bir telefon üzerinde çalışıyor. Mobil dünyasının ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station, Vivo X Fold 3 ismiyle çıkış yapacak telefon hakkında önemli bilgiler aktardı.

Kaynağa göre Vivo X Fold3 ile Vivo X100 Pro+’ın gelecek yıl birlikte piyasaya sürülecek. X Fold 3’ün 2024’ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve bu ilk çeyrek içinde görünüyor. Periskop yakınlaştırma kamerasına sahip ince ve hafif bir cihaz olması bekleniyor. Markanın önceki tüm X Fold modellerinde bir telefoto kamera bulunuyor, ancak bir periskop telefoto kamera yer almıyordu. 

Vivo X Fold 2

Vivo X100 Pro+ hakkında Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağına dair iddialar mevcut.  Vivo X Fold 3’te kullanılacak yonga seti konusunda ise belirsizlik mevcut. Vivo’nun hem X Fold 3’ü hem de X100 Pro+’yı aynı anda aynı yongayla piyasaya sürmesi pek olası değil, geriye hangi yonga setinin geleceği sorusu kalıyor.

Öte yandan serinin diğer modelleri Vivo X100 ve X100 Pro’nun kasım ayında ve Dimendisty 9300 yonga seti ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu