Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find N2, Heyecanlandıran Özelliklere Sahip Olacak

OPPO Find N2 cephesinden gelen son bilgilere bakılırsa yeni kullanım senaryoları üzerinde çalışılıyor. Telefonun ekranı yine heyecan yaratacak. 

Yeni modeller tanıtılsa da pek çok kişiye göre OPPO Find N, katlanabilir akıllı telefon segmentinde hala en iyisi olmayı sürdürüyor. Yeni menteşe sisteminde kırışmayan panel ve 18:9 en boy oranına sahip dış ekranla birlikte OPPO Find N tartışmasız bu segmente yeni bir soluk getir. Bir süreden beridir telefonun devam modelinin hazırlandığı yönünde bilgiler geliyor. OPPO’nun yıl bitmeden duyuracağı katlanabilir telefonun OPPO Find N2 ismiyle çıkış yapması bekleniyor. Çinli kaynaklara göre Find N2 öncülü gibi ses getiren bir telefon olacak.

OPPO Find N2 Heyecanı Başladı

Öncelikle geliştiriciler yalnızca katlanabilir telefonlar için tasarlanmış bir Android arayüzü üzerinde çalışıyor. Burada OPPO’nun ColorOS arayüzüne neler sunacağı merak konusu. Xiaomi’nin özellikle bu noktada katlanabilir telefonları için sunduğu arayüz yenilikleri dikkat çekiyor. Çoklu pencere açma, ekranlar arasında veri taşıma ve en önemlisi yeni bir çadır modu kullanım senaryosundan söz ediliyor. Çadır modunda telefon tam katlanmamış bir durumda masa üzerine konulacak. Telefon bu sayede bir masaüstü saat kullanım senaryosu sunabilir. Yeni arayüz gelişmeleri, daha iyi malzeme kalitesi, menteşe sistemi ve güçlü donanım özellilkeri derken Find N2 heyecanı giderek artacağa benziyor.

OPPO Find N, tanıtıldığı andan itibaren Çin’de en çok satan katlanabilir akıllı telefon oldu. Başarılı satışlarda ekranın neredeyse hiç kırışık olmamasının büyük etkisi olduğunu söyleyebiliriz. Find N ayrıca birçok rakibine göre daha iyi bir ekran formatı sunuyor.

OPPO Reno 7 Mikroskop Kamera ile Bambaşka Bir Dünya

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu