Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 11 Lite Yeni Bir Sertifika Daha Aldı; Yak Gel Yiğidim

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Mi 11’in, şimdi de mini modeli geliyor. İşte Xiaomi Mi 11 Lite hakkında çıkan son detaylar;

Xiaomi’nin akıllı telefon çeşitliliği her geçen gün artmaya devam ediyor. Hatırlarsınız şirket geçtiğimiz haftalarda Mi 11 amiral gemisini tanıtmışı. Şimdi ise yeni raporlar, bu telefonun bir de ”Lite” sürümünün olacağından bahsediyor. Bilindiği üzere yabancı kaynaklar, son zamanlarda Xiaomi Mi 11 Lite hakkında bir takım bilgiyi ortaya çıkarmıştı. Örneğin cihaz, geçtiğimiz günlerde Hindistan Standartları bürosu (BIS) tarafından resmi bir onay almıştı. Bu da cihazın kısa bir süre sonra Hindistan’da tanıtılacağının en büyük göstergesidir.

Tüm bunlara ek olarak Mi 11 Lite, M2101K9AG model numarasıyla birlikte bir de, ABD’nin Federal İletişim Komisyon olan FCC’den resmi onay aldı. Bunun anlamı da Mi 11 Lite’ın, önümüzdeki günlerde dünyanın farklı ülkelerinde de yer alacağını işaret ediyor.

Söylentilere göre önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Mi 11 Lite, POCO X3 ile aynı olan Snapdragon 732G yonga setinden güç alacak. Diğer yandan bu cihazda; 6GB RAM ve 128GB dahili hafızaya yer verilecek.

Orta üst segment tadında olması beklenen Mi 11 Lite’da, 64 megapiksellik bir ana kamera bulunacak. Ek olarak bunlara bir de; 8+5 megapiksellik lensler eşlik edecek. Pil konusunda da Mi 11 Lite, sizleri kesinlikle pişman etmeyecektir. Cihazda yer alan 4.250 mAh’lik batarya ile, bir günü rahatça çıkarabileceksiniz. Ayrıca 33Wat hızlı şarjıyla da, dolumlarınızı çabucak gerçekleştirebileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu