Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Galaxy Note FE kutusundan çıktı! İşte ilk gerçek görüntüleri

Yenilenmiş Galaxy Note 7 ya da orijinal adıyla Galaxy Note FE kutusundan çıktı. Şu an için sadece Güney Kore’de satışta olan yeni Note serisi telefonun ülkede çok iyi bir satış başlangıcı yaptığını buradaki haberimizden sizlere aktarmıştık. Sevindirici olan gelişme ise Galaxy Note FE modelinin global pazara açılacak olması. Telefon ülkemizde satışa sunulur mı bilinmez, ancak sunulduğu takdirde kullanıcılardan yoğun ilgi göreceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Galaxy Note FE kutusundan çıktı! İşte ilk görüntüler

Galaxy Note FE ve Galaxy Note 7 arasındaki farklara buradaki haberimizden göz atabilirsiniz. İki telefon birbirine benzese de, cihazlar arasında önemli farklılıklar da yok değil. Şimdi gelelim kutusundan çıkan telefona yakından bakmaya.

Galaxy S8 serisi modeller ve Galaxy Note 8‘in ortaya çıkan görüntülerinden sonra fiziksel home butonu ve kapasitif dokunmatik butona sahip iddialı bir Samsung telefonu görmeyi özlemiştik. Telefonun kutu tasarımı orijinal Note 7 ile benzerlik gösteriyor. Buradaki en önemli ayrıntı ise kutu üzerindeki mavi renkli kalp.

Galaxy Note FE kutusundan çıktı
Galaxy Note FE kutusundan çıktı

Galaxy Note FE, Note 7’ye benzer bir tasarıma sahip, ancak telefonun önünde Samsung logosu yer almıyor. Samsung, Galaxy S8 serisi modellerle birlikte ön bölümde logo kullanımını kaldırdı.

Telefonun alt bölümünde 3.5 mm kulaklık girişi, USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör, mikrofon ve S-Pen kalem giriş yer alıyor.

Üst bölümde ise  gürültü önleyici mikrofon ve SIM / hafıza kart yuvası yer alıyor.

Telefonun bize göre solunda ses butonları, sağında güç butonu yer alıyor.

Galaxy Note FE kutusunun arka bölümünde telefonda öne çıkan özellikler sıralanmış. Son olarak telefonun Güney Kore’de 610 $‘dan (orijinal Galaxy Note 7’den %20 daha ucuz) satışa sunulduğu hatırlatalım.

Galaxy Note 8 Ne Zaman Tanıtılacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu