AndroidAndroid GüncellemeGenelSamsung

Galaxy S22 Serisi Türkiye’de Güncelleme Alıyor

Galaxy S22 serisi için ocak ayı güncellemesi genişliyor. Telefonlar aralarında Türkiye’nin de yer aldığı birçok ülkede son güncellemeyi aldı.

Samsung, Ocak 2023 güvenlik yamasının kullanılabilirliğini daha fazla bölgede Galaxy S22 serisi modellerle buluşturuyor. İlk olarak Amerika’da başlayan güncelleme şu ana kadar istikrarlı bir şekilde birçok pazarda kullanıma sunuldu. Samsung son olarak aralarında Türkiye’nin de yer aldığı yirmiye yakın ülkede Ocak 2023 güvenlik ve düzeltme güncellemesini S22 serisine sunmaya devam etti.

Galaxy S22 Serisi İçin Ocak Güncellemesi Türkiye’de

Güncelleme, S90xEXXS2BWA2 sürüm numarasını taşıyor ve seri numarasındaki ikinci “S” harfinden de anlayabileceğiniz gibi herhangi bir yeni One UI özelliği getirmiyor. Ülkemizdeki kullanıcılar Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatıp indirmeye başladıklarında Samsung’un güncelleme kapsamındaki ayrıntılara girmediğini görecekler. Ancak Samsung, bu ayın başlarında yayınladığı bülteninde düzeltmeleri ayrıntılı olarak açıkladı. Güncellemede Android işletim sistemi için 50’den fazla “yüksek güvenlik açığı” düzeltmesi alıyor. One UI, Güvenli Klasör, NFC, Samsung Knox ve diğer özelliklerle ilgili düzeltme yamaları mevcut.

samsung Galaxy S22

Samsung, geçen yıl şubat ayında Galaxy S22 serisini duyururken telefonlar için dört büyük Android güncellemesini onayladı. Android güvenlik düzeltmeleri ise beş yıl sürecek. Galaxy S22 ailesi şu ana kadar Android 13 güncellemesini aldı. Samsung’un güncelleme yol haritasına göre telefonlar daha Android 14, Android 15 ve Android 16 sürümlerine yükseltilecek. Android 16 sonrasında güvenlik odaklı yamaların dağıtımı bir yıl daha sürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu