Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Nova 3 reklamında bizi kandırırken fena yakalandı

Mobil dünyasında akıllı telefonların kamera yeteneklerini sergilemek için yayınlanan reklam videolarında bugüne kadar sayısız aldatmaca gördük. Bunların sonuncusu Huawei cephesinden geldi. Huawei Nova 3 akıllı telefon için yayımladığı son reklam videosunda bir çiftin bol bol selfi çekimlerine yer veriyor.

Huawei Nova 3 reklamındaki aldatmaca ortaya çıktı

Mısır için çekilen videonun kamera arkasına dair paylaşılan bir fotoğraf, Huawei’in reklam videosunda çekilen selfieler için Nova 3 yerine bir DSLR fotoğraf makinesi kullandığı görülüyor. Konuya ilişkin fotoğraf reklamda oynayan aktris Sarah Elshamy’nin Instagram sayfasından paylaşıldı.

Huawei Nova 3
Huawei Nova 3

Üst bölümdeki görselden de fark edeceğiniz üzere profesyonel fotoğrafçı selfie için bir DSLR fotoğraf makinesi kullanıyor.

Huawei cephesinden henüz konuya ilişkin bir açılama gelmezken, bunun Huawei’in ilk vukuatı olmadığı belirtildi. Şirket daha önce P8 ile çekilen bazı fotoğraflarda photoshop kullanmış, P9 ile çekildiği iddia edilen bazı fotoğrafların ise Canon EOS 5D Mark III ile çekildiği ortaya çıkmıştı. Alt bölümde Nova 3 için yayınlanan reklam videosuna göz atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=2Kf7g2XEWwI

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu