Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Z Flip ilk açılışta kırıldı! Yeni bir Galaxy Note 7 mi?

Bugün yayınlanan bir tweet Samsung’un canını fena halde sıkacak gibi görünüyor. “Samsung Galaxy Z Flip ilk açılışta kırıldı” iddiası gerçek olabilir mi?

Bugün bir haber paylaştık ve bu haberde JerryRigEverything kanalının yaptığı Samsung Galaxy Z Flip sağlamlık testini sizlerle paylaştık. Açıkçasını söylemek gerekirse telefonun menteşelerinin bu kadar sağlam olacağını beklemiyorduk. Lansman sırasında ve sonrasında söylenen “Gorilla Glass 6 ile korunuyor” ibaresinin de sadece arka kısım için söylendiğini bu testte gördük.

Bildiğiniz üzere Samsung ilk nesil Galaxy Fold‘u ekran sorunlarından dolayı geri çekmiş ve ekranını yeniden tasarlayarak pazara sunmuştu. Z Flip içinse Samsung farklı bir ekran koruyucu kullandı. İnce bir cam film kullanıldığı söylenen bu materyalin de plastik olduğunu Jerry bize kanıtladı. Bugün ise Samsung’un hiç hoşuna gitmeyecek bir haber ortaya çıktı.

Bugün Amir @mondoir isimli Twitter kullanıcısı bir paylaşım yaptı ve şunları söyledi.

Telefonu aldım ve telefonun ekranında bulunan koruyucu / talimatlar yazan filmi çıkardım ve telefonun ekranını kapattım. Sonra da telefonun ekranı kırıldı. Soğuk hava?

Konunun ne ile ilgili olduğunu şimdilik bilmiyoruz ve bu iletinin altına Samsung tarafından da bir cevap geldi. Samsung konuyla ilgili daha fazla detay verilmesini istedi.

Bu yaşananlar Galaxy Z Flip modelinin de Galaxy Fold  gibi ya da daha doğrusu Galaxy Note 7 gibi geri toplatılmasına sebep olur mu? Bunu da zaman içinde göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu