Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMotorolaTeknoloji

Hem ucuz hem çentikli Motorola One benchmark testinde göründü!

Dünyanın en büyük üreticisi konumundayken gelişen pazara ayak uyduramayan üreticilerden birisi olan Motorola, önce Google’a ve daha sonra içi boşaltılarak Lenovo’ya satıldı. Lenovo organizasyonu bozmadan yoluna devam ediyor. Farklı ürünleri ile modüler yapıdaki telefonları ile öne çıkmak isteyen Motorola Android One Projesi dahilinde geliştirdiği Motorola One ve One Power telefonları ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Çin’de Moto P30 ismi ile satışa sunulacak telefonun Geekbench testinde görünmesi ile yeni telefona ait bilgiler de geldi.

Motorola One teknik özellikler

Öncelikle edinilen bilgiler benchmark testinden olduğu için ekran tarafında bir bilgi alamıyoruz ama telefonda Snapdragon 625 yonga setinin kullanılacağını görüyoruz. 4GB RAM kullanılan telefonda Android 8.1.0 Oreo kullanılıyor ama telefonun global versiyonu çıkana kadar Android 9.0 güncellemesi de alacağını düşünüyoruz.

Bizim Yorumumuz

Motorola başarılı olmak istiyorsa; öncelikle kamera ve pil tarafında iyi işler ortaya koyabilmeli ve fiyatlandırmaya da çok dikkat etmeli. Yoksa sadece iPhone X benzeri telefon yapmak ile başarılı olunmuyor. Motorola’nın Xiaomi’nin peşinden gittiğini görüyoruz. Bakalım onlar kadar başarılı olabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu