Akıllı BileklikGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Band ve Enco W51 görüldü! Giyilebilir teknoloji pazarında şölen!

Giyilebilir teknoloji pazarında ufaktan ufaktan adını duyurmaya başlayan OPPO, geçtiğimiz aylarda patentlerden gördüğümüz OPPO Band ve Enco W51’i gösterdi!

Gün be gün çeşitlenen giyilebilir teknoloji pazarı, OPPO’nun yeni cihazlarıyla birlikte adeta şenlenecek. Xiaomi, Samsung, Huawei, Realme gibi birçok üreticinin ürün sunduğu bu pazarda daha fazla söz sahibi olmak isteyen OPPO, akıllı telefonlar konusunda son derece geniş bir ürün yelpazesine sahip olsa da, giyilebilir teknoloji pazarında çok daha dar bir yelpazeye sahip. Bu sebepten ötürü rakiplerinin önüne tam anlamıyla geçemeyen şirket, bu durumu yavaş yavaş kendi lehine çevirmek istiyor. Bu doğrultuda yeni akıllı bilekliğine ek olarak yeni tam kablosuz kulaklığını tanıtmaya hazırlanan şirket, OPPO Band ve OPPO Enco W51‘i Haziran ayında piyasaya sürecek.

OPPO Band Hakkında Neler Biliyoruz?

Geçtiğimiz aylarda ufak ufak duyduğumuz, birkaç render görüntüsü ile de heyecanlandığımız OPPO Band, nihayet OPPO tarafından doğrulandı. OPPO’nun Weibo‘daki Sağlık hesabından yapılan paylaşımla gün yüzüne çıkan akıllı bileklik, iki farklı tasarımda bizleri karşılıyor. İlki siyah ve değiştirilebilir kordona sahip bir görüntüde iken; ikincisi ise daha özgün bir tasarımda, ekranı çevreleyen metal bir tabakaya sabitlenmiş beyaz kayışla karşımıza çıkıyor. Görüntülere baktığımızda siyah kordonlu modelin sporculara, beyaz kordonlu modelin ise daha az aktivite yapan insanlara yönelik olduğunu anlayabiliyoruz. Şuan için donanım tarafında net verilerimiz olmasa da, OPPO Band’lerin Haziran ayında tanıtılacağını söyleyebiliriz.

OPPO Band

OPPO Enco W51 Tam Kablosuz Kulaklık Geliyor!

OPPO Band’in yanı sıra Enco W51‘i de karşımıza çıkaran OPPO, yine Weibo’da yapılan paylaşımla birçok insanı heyecanlandırdı. 3 Mart tarihinde tanıtılan Enco W31‘in güçlendirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkması beklenen Enco W51, tasarımsal olarak da bu cihaza benziyor. Paylaşan görüntülerde Beyaz renkli bir çift kulaklık, içli dışlı durarak tasarım anlamında kendini fazlasıyla belli ediyor. Beyaz rengin yanı sıra Siyah renkli bir sürümle de karşımıza çıkabilecek olan Enco W51, Aynı zamanda gürültü engelleyici mikrofonu ile de aramalarda bizlere yardımcı olabilir.

OPPO Enco W51
OPPO Enco W51
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu