Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Katlanabilir telefon böyle olur! Moto RAZR 2019 ortaya çıktı!

2019 Yılına girdik ve mobil pazarda büyük bir değişim yaşanmaya hazırlanıyor. Bu değişim takdir edersiniz ki; 5G ve katlanabilir ekranlı telefonlar tarafında olacak. Öncelikle Mobil Dünya Kongresi kapsamında Samsung katlanabilir ekranlı bir telefon ile karşımıza çıkacak. Huawei ve Xiaomi’nin ise ekran sorunlarından dolayı katlanabilir ekranlı telefon tanıtımını yaz aylarına bırakması bekleniyor. Motorola ise efsane telefonu RAZR serisinin en yeni üyesi Moto RAZR 2019 ile katlanabilir ekranlı telefonlarla geçmişten gelen alışkanlıkları birleştirmeye hazırlanıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Moto RAZR 2019 katlanabilir ekranlı kapaklı ilk telefon olacak!

Render görselleri ortaya çıkan telefonun birçok kişi tarafından özlendiğini düşünüyoruz. Zira biz ekip olarak bu yapıyı ciddi anlamda özlediğimiz fark ettik. Tasarım tarafında bizi 2000’li yıllara götüren Moto RAZR 2019‘un bugüne kadar gördüğümüz en kullanıcı dostu katlanabilir telefon olduğunu da belirtelim.

Fiyat tarafında rakiplerine göre çok daha avantajlı olacağını düşündüğümüz Moto RAZR 2019 ekran kırılmalarına karşı da rakiplerine göre avantaj ortaya koyacaktır. Sizce de öyle değil mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu