Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriPC OyunlarıSony

God of War PC Platformuna Geliyor, Tarihi Belli Oldu!

Uzun zamandır söylentiler ortalıktaydı ve nihayet Sony’den resmi açıklama geldi. God of War, PC platformuna çok yakında geliyor. İşte tarihi.

Çok öne çıkan oyunlardan God of War, PC platformuna geleceğine dair söylentileri ile bir yılı aşan süredir gündemde oluyordu. Bloodborne hâlâ uzak bir hayal olsa da Sony, God of War(2018)’in yakında PC’ye geleceğini resmen doğruladı ve oyunseverler oldukça heyecanlandı.

God of War PC Versiyonu Steam’da Ön Sipariş Verilebilir, 14 Ocak 2022’de Oynanabilir Olacak!

God of War, kilidi açılmış kare hızları, 4K çözünürlük desteği, 21:9 geniş ekran desteği ve hatta NVIDIA DLSS entegrasyonu gibi PC’ye özgü çeşitli avantajlarla gelecek. Bu oyun, seride klavye/fare girişlerini destekleyen ilk oyun olacak. Bu, birçok PC oyuncusu için bir nimet olsa da, oyunun eski zaman hayranları yine de bir kontrol cihazını tercih ederdi. Desteklenen denetleyicilerden bazıları DualShock 4, DualSense ve daha fazlasını içeriyor.

God of War PC

God of War şimdi Steam’de Epic Games Store’da 49,99 ABD Doları karşılığında ön siparişe açıldı. Şu anda herhangi bir bölgesel fiyatlandırma geçerli olmadığı için bazı ülkelerdeki oyuncular normalde olduğundan daha fazla ödeme yapabilir. Oyunu ön sipariş verenler, oyun içinde kullanılabilecek özel kozmetiklere sahip olacaklar. Oyun, 14 Ocak 2022’de PC’de oynanabilecek.

Sony’nin God of War’ı PC’de başlatma kararı pek de sürpriz olmadı. Oyun PS4’te çok iyi sattı ve Sony sadece PC satışlarından daha fazlasını elde etmeye devam ediyor. Ayrıca şirket, 2022 veya 2023’ün sonlarında gelmesi beklenen God of War: Ragnarok için de heyecan yaratacak.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu