Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme GT 2 Pro Bambaşka Bir Telefon Olacak

Realme’nin yeni amiral gemisi modeli Realme GT 2 Pro hakkında bilgiler gelmeye başladı. Bu telefon firmanın prestij ürünü olabilir.

Çin’in yükselen yıldızı Realme, son dönemde GT serisi x telefonlarına odaklandı. Realme GT 5G ve Realme GT Neo2’nin piyasaya sürülmesinden sonra şirket şimdi bu seride başka bir telefon sunmaya hazırlanıyor. Amiral gemisi segmentinde yer alacak olan bu telefonun Realme GT 2 Pro adını taşıması ve firmanın prestij ürünü konumunda olması bekleniyor.

Realme GT 2 Pro, şirket tarafından resmi olarak onaylanmadı. Ancak cihaz, RMX3301 model numarasıyla IMEI veritabanında geçtiğimiz günlerde görülmüştü. Şimdi ise sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station, cihazın çıkış tarihi ​​ve fiyatı hakkında bilgi verdi.

Yeni bilgilere göre yaklaşmakta olan amiral gemisi 625 dolar civarında bir fiyatla önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülebilir. Bununla birlikte Realme’nin, 780 dolar civarında bir sınırlı üretim modelini de satışa sunucağı söyleniyor. 6.51 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemeli Süper AMOLED ekran ile gelecek olan telefonda Snapdragon 888 yonga seti bulunacak.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan bu canavarda 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel + 5 Megapiksel çözünürlüğünde üçlü kamera kurulumunun yer alması bekleniyor. Önde ise 32 Megapiksellik selfie kamerasının kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Realme GT 2 Pro

Kutusundan Android 12 işletim sistemi ve 65W hızlı şarjlı 5.000 mAh kapasiteli batarya ile çıkacak olan telefon firmanın en tepe model telefonları arasında yer alacak. Türkiye pazarına 2022’nin ortalarında gireceğini düşündüğümüz bu model bakalım çıktığı dönem rakipleri ile nasıl bir rekabet içerisine girecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu