Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 Mini Hayal Kırıklığı Yarattı! Bu Bir Rekor!

Apple’ın yeni model akıllı telefonlarından bir tanesi olarak geçtiğimiz Aralık ayında piyasaya sürülen iPhone 12 Mini satış rakamları ile beklentiyi karşılayamadı.

Kuşkusuz Apple deyince aklımıza ilk gelen iPhone oluyor. Dünyanın dört bir tarafına iPhone satarak milyonlarca kullanıcıyı elinde bulunduran Apple şu sıralar eleştiri oklarının da hedefi haline geldi. Anlı şanlı bir lansman ile tanıtılan iPhone 12 Mini ne yazık ki satışları ile adeta hayal kırıklığı yarattı. Geçtiğimiz Aralık ayında da satış rakamlarına değindiğimiz akıllı telefon bir türlü istenilen rakamlara ulaşamadı.

5.4 inç ekrana sahip olan akıllı telefon ülkemiz fiyatı ile de cepleri yakmakla kalmıyor adeta saç baş yolduruyor. Hem fiyat hem performans açısından milyonlarca kullanıcıyı tatmin edemeyen telefon şu sıralar zor zamanlar geçiriyor. iPhone serisinin en az satan ve hayal kırıklığı yaratan telefon olarak tarihe geçen Mini model, serideki en kötü istatistikleri de elinde bulundurarak adeta rekora gidiyor.

"<yoastmark

Büyük umutlar ile piyasaya sürüldükten kısa süre sonra kullanıcı eleştiri oklarının hedefi haline gelen telefon düşük satışlarının yanı sıra aldığı geribildirimler ile de tatmin edemedi. Performans yetersiz kalırken, telefonun cep yakan fiyatı adeta dalga geçer gibi bir tavır yarattı.

iPhone 12 Mini Öne Çıkan Özellikler

Ekran Boyutu: 5.4 İnç
Ekran Çözünürlüğü: 1080×2340(FHD+)Piksel
Dokunmatik Türü: Kapasitif Ekran
Batarya Kapasitesi: 2.227mAh
Kablosuz Şarj: Var
Hızlı Şarj: Var
CPU Çekirdeği: 6 Çekirdek
Bellek(RAM): 4GB
CPU: 3.0 GHz

Cihazın Türkiye fiyatı 9.000 TL’nin üzerinde.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu