Akıllı TelefonGenelHonor

Honor Magic 4 Ultimate, Bu defa Hayal Kırıklığı Yarattı

Uzun bir süre kamera kralı olan Honor Magic 4 Ultimate bir kez daha DxOMark sitesinin konuğu oldu. Telefonun bu defa ön kamerası test edildi.

DxOMark‘a göre en iyi kameralı cep telefonlarından biri olan Honor Magic 4 Ultimate, söz konusu ön kamera incelemesi olduğunda ise 39. sırada an yer alabildi. Magic 4 Ultimate modeli sınırlı bölgelerde satışa sunulsa da, DxOMark arka kamera inceleme testinde elde ettiği sonuçla uzun bir süre kameranın kralı olmayı başardı. 

Site bu defa telefonun ön kamerasını masaya yatırdı. Buradaki sonuç telefon adına tam bir hayal kırıklığı diyebiliriz. Magic 4 Ultimate modelinin ön kısmında f/ 2.4 diyaframa sahip 12 megapiksel kamera bulunuyor. Kameraya ayrıca derinlik ve biyometrik sensör olarak da kullanılan 3D ToF kamera eşlik ediyor.

Magic 4 Ultimate ön kamera testinde ortalama 122 puan elde ederek genel değerlendirmede 39. Sırada yer aldı. Telefonun ön kamera fotoğraf puanı 116, video çekim performansı ise 130 puan olarak değerlendirildi. 

Telefon, fotoğraflarda ve videolarda doğru hedef pozlaması, oldukça geniş bir alan derinliği, iç ve dış mekanlarda doğal beyaz dengesi, iyi video kalitesi ve hoş renk üretimi sağlayabilir. 

Negatifler yorumlar ise şu şekilde:

  • Dinamik aralık bazen sınırlıdır;
  • Cilt tonu oluşturma her zaman doğru değildir;
  • Tonda değişimler
  • Yerel gürültü ve yerel doku kaybı.

Öte yandan Magic 4 Ultimate, Huawei Mate 50 Pro ve Google Pixel 7 Pro’nun ardından en iyi arka kameralı telefonlar listesinde üçüncü sırada yer almaya devam ediyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu