Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealme

Realme 8 Pro Göründü! Amiral Gemilerine Kafa Tutan İki Özellik

Realme 8 Pro cephesinden gelen son bilgiler telefonun kamera ve hızlı şarj özellikleriyle tepe modellere kafa tutacağını gösteriyor.

Realme’nin orta segmentteki bütçe dostu telefonları her geçen gün daha popüler hale geliyor. Realme 7 serisine baktığımızda ülkemizde de kısa süre içerisinde benimsendi ve bazı e-ticaret mağazalarından en çok satanlar arasında yer almayı sürdürüyor. Realme 7 serisinde ürün döngüsü tamamlanmak üzere ve gözler devam modellerde. Bir süredir haberler konu olan Realme 8 ve Realme 8 Pro için gün saymaya başladık. Mart ayı içerisinde tanıtılacak telefonlardan özellikle Pro model iki özelliğiyle öne çıkmayı başarıyor.

Realme 8 Pro 108 megapiksel kamera ile geliyor

Xiaomi, 108 megapiksel arka kamerayı daha önce orta üst segment telefonlarda kullandı ve son olarak bu kamerayı Note 10 serisine taşıdı. Realme8 Pro da doğrudan rakibi olan bu seriden geri kalmayarak Samsung üretimi 108 megapiksel ana kameraya sahip olacak. Telefonda toplamda dört kamera yer alacak, fakat diğer üç kameranın megapiksel değeri ve sensör çeşitliliği henüz bilinmiyor.

Realme8 Pro’nun bir diğer etkileyici özelliği 65 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.500 mAh büyüklüğündeki pili olacak. Telefonun pilinin tam dolum seviyesine ulaşması 30-35 dakika aralığında gerçekleşecek. Bakıldığı zaman günümüzdeki birçok amiral gemi telefon bu kadar hızlı şarj olmuyor.

Snapdragon 730G işlemcisinden güç alacak telefon kutusundan Andorid 11 tabanlı Realme 2.0 kullanıcı araüyüzle çıkacak. Alt bölümde yer verdiğimiz paylaşımda telefonun ilk canlı görüntüsüne göz atabilirsiniz. Parmak izi tarayıcısı ekran altında olan telefonda alt çerçevenin biraz kalın olması dikkatlerden kaçmıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu