Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 12 fiyatı ile Amerikalıları bile üzecek! Biz öldük zaten!

Apple’ın iPhone 12 fiyatı hakkındaki çalışmaları başarısız olmuşa benziyor. Telefonun fiyatı Amerikalıları bile çok üzecek.

Apple‘ın Apple Flies etkinliğinde tanıtmadığı iPhone 12 modelleri hakkında her geçen gün yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Koronavirüs salgınından dolayı etkinliği Ekim’e erteleyecek olan Apple, fiyat konusunda çalışma içerisine girmişti. Ancak iPhone 12 fiyatı için yapılan bu çalışma başarısız olmuşa benziyor.

Apple, ilk defa iPhone 12’ler ile 5G teknolojisine geçiş yapacak. Bu teknolojiyi tam verimli sunmak için çalışmalar yapan Apple, maalesef ki kendi kendine masraf çıkarmıştı. 5G için harcanan parayı kullanıcıdan çıkarmak istemeyen Cupertinolu firma, kutu içeriğinden şarj adaptörü ve 3.5mm Lightning kulaklığı kaldıracaktı. Ancak görünüşe göre bu hamle de Apple için yeterli olmayacak.

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo‘da ortaya çıkan bilgilere göre; iPhone 12 749 dolar, 12 Pro 1.099 dolar ve 12 Pro Max ise 1.199 dolardan başlayan fiyatlardan satışa sunulacak. 999 dolar bandının aşılacak olması Amerikalıları bile korkutmaya yetti. Amerikalıları bile üzen bu fiyatların Türkiye pazarına nasıl yansıyacağı çok merak ediliyor.

iPhone 12 fiyatı

Tahminlerimize göre; iPhone 12’nin Türkiye fiyatı 8.999 TL‘den başlayacak. Pro modellerin ise 13.000 TL’den başlaması ve 15.000 TL‘ye kadar çıkmasını bekliyoruz. Zam yapmayı çok seven Apple Türkiye’nin bu fiyatlar ile enterasan bir şekilde ülkemizde yine yok satacağı ortada. Uygun fiyatlı telefonları ile pazarı domine etmeye başlayan Çinli rakiplerine rağmen fiyatları yükselten Apple, bakalım bu politikasından ne zaman vazgeçecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu