Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi 1S Yine Fark Yaratacak!

Son dönemin en ince ve hafif telefonlarından biri olan Xiaomi Civi’nin devam modeli geliyor. Xiaomi Civi 1S bakalım neler sunacak.

Xiaomi’nin geçen yıl duyurduğu Xiaomi Civi modeli sadece Çin’e özgü bir telefon oldu. Sadece Xiaomi’nin değil, son dönemin en ince ve hafif (kalınlık – 7 mm, ağırlık – 166 gram) telefonu olan Xiaomi Civi tasarımıyla göz doldururken, sonrasında Xiaomi 12 serisinin görünüm noktasında referans aldığı bir telefon oldu. Gözler şimdi telefonun devam modelinde. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo aracılığıyla aktarılan bilgilere göre telefonun devam modeli Xiaomi Civi 1S ismiyle çıkış yapacak. Hatta telefonun gün içerisinde tanıtılacağı ya da tanıtım tarihinin açıklanacağı iddia ediliyor.

Xiaomi Civi 1S Başlıca Özellikleri

Civi 1S, teknik özellikler noktasında daha iyi bir noktaya getirilecek. Her şeyden önemlisi telefon ince ve hafif kasa yapısını koruyacak. Muhtemel teknik özelliklere gelin; Civi 1S’te 6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip kavisli OLED ekran göreceğiz.

Civi

Ön bölümde ekran üzerine 32 megapiksel (Sony IMX616 sensöre dayalı) kamera yerleştirilecek. Arka bölüme geldiğimizde burada üçlü kamera kurulumu yer alacak. OIS destekli 64 megapiksel Samsung GW3 sensör ana kamerayı oluşturacak. Buna 8 megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek.

Android 12 / MIUI 13 sürümüyle kutudan çıkacak telefonun pili 4.500 mAh büyüklüğünde görünüyor. Bu pil ayrıca 67 watt hızlı şarj desteği içerecek. 8/128, 8/256 ve 12/256 GB şeklinde üç bellek seçeneğiyle çıkış yapacak telefonda ekran altı parmak izi tarayıcısı ve stereo hoparlör öne çıkan diğer özellikler olacak.

POCO M4 Pro 4G Fiyatı Türkiye’de İndirimde

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu