Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Z Fold 6 Cephesinden Sevindiren Bir Görüntü Sızdırıldı

Galaxy Z Fold 6 bu kez canlı sızdırıldı. Telefonun ortaya çıkan dış ekranı, önceki modele göre daha önce çerçeveler sunacak.

Daha önce Galaxy Z Fold 6‘nın daha geniş bir harici ekran ve daha keskin köşelere sahip olacağını gösteren CAD görüntülerini sızdırıldığına şahit oldu. Şimdi telefonun gerçek hayattaki bir görüntüsü sızdırıldı ve böylece Galaxy Z Fold 6 moldeinin öncülüne göre daha keskin köşelere sahip olacağı onayladı. Buna ek olarak dış ekran çerçevelerinin neredeyse simetrik olduğunu göreceksiniz. 

Görüntü Samsung’a en yakın kaynaklarda biri olan Ice Universe tarafından X platformunda paylaşıldı. Z Fold 6’nın görüntüsünü Galaxy Z Fold 5 ile yan yana getirildiğinde yeni modelde ekranın daha düz olduğu görülüyor. Üst, sol ve sağ kenarlar aynı genişlikte. Ancak görüntü kırpıldığı için alt çerçeveden emin olamıyoruz.

Galaxy Z Fold 6
Galaxy Z Fold 6

Sol tarafta metal çerçeve de önceki modeldeki kadar görünür değil, bu da cihazın görünümünü iyileştiriyor. Ayrıca ekranın gövdeyle aynı en boy oranında biraz daha geniş olmasını sağlar. Bu durum aynı zamanda dış ekranın biraz daha genişlemesi anlamına geliyor.

Galaxy Z serisi yeni modeller temmuz ayında çıkış yapacak. Samsung’un yeni nesil modelleri Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 işlemci biriminden güç alacak. Samsung bu etkinlikte ayrıca Galaxy Watch 7 serisi, akıllı yüzük Galaxy Ring ve Galaxy Tab S10 serisinin duyurusunu gerçekleştirecek.

Akıllı saat serisinde özellikle Galaxy Watch 7 Ultra‘nın büyük fark yaratması bekleniyor. Sızdırılan görseller bu durumu doğruluyor. Ayrıca bu model, markanın bugüne kadarki en iyi pil süresi sunan akıllı saati olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu