Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

TikTok Fenomeni Ağrı Kesici Sandı AirPods Yuttu!

Gün geçmiyor ki ilginç olaylar yaşanmasın. Şimdi de üst düzey zekaya sahip TikTok fenomeni ağrı kesici sanıp AirPods kulaklık yuttu.

Apple’ın AirPods kulaklıklar yapısı itibariyle özellikle çocuklarıdan uzak tutulması gereken teknolojik ürünler arasında yer alıyor. Oral yolla mideye kolayaca geçebilen bu kulaklıklar bu sefer bir TikTok kullanıcısının başına bela oldu. Ancak bu kullanıcı çocuk değil bildiğiniz aklı başında olan yetişkin biri. TikTok’ta 4.400 takipçisi olan Carli Bellmer, ağrı kesici sanıp AirPods’u yuttuğunu açıkladı.

İbuprofen hap sanıp AirPods’u yutan kullanıcı bu olaydan sonra bir de video çekti. Midesinin içinden gelen sesleri AirPods’un yardımıyla kaydeden ve bunu video ile duyuran kullanıcı çok üzgün olduğunu belirtiyor. 27 yaşındaki Bellmer, hap yerine nasıl oldu da AirPods’u yuttu akıl alır gibi değil. 800 mg hapı sağ eline alan Bellmer, sol elindeki AirPods’u hap diye suyla yuttuğunu da belirtiyor. Bu tip şeyler arada sırada olabiliyor. Ancak yine de kulaklığı yutmak oldukça tuhaf olmuş diyebiliriz.

Bu olaydan sonra kusmayı denediğini ancak kusmak ile kulaklığın mideden çıkmadığını belirten kullanıcı röntgen çekilmek zorunda kalmış. Müdahale sonrası midesinden kulaklığı atan Bellmer, artık mutlu olduğunu ancak olay sırasında aklını kaçırmak üzere olduğunu belirtti.

@iamcarliiibFor ✨educational✨ purposes heres what happened when I mixed up my #airpod and an ibuprofen. Here to share awareness #LevisMusicProject #fyp♬ Oh No – Kreepa

AirPods‘ların yapısı itibariyle özellikle Pro ve 3. nesil modelinin yutulmaya müsait olduğunu belirtelim. Bu yüzden kulaklıklarınızı çocuklarınızdan uzak tutmanızda fayda var. Bu tip durumlarda müdahale olmadan mideden kulaklığın çıkma ihtimalinin çok düşük olduğunu da belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu