Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A50 Kullanıcıları Hadi İyisiniz!

Akıllı telefon pazarının lideri Samsung yeni bir güncelleme duyurdu. Galaxy A50 için Nisan 2021 güvenlik yaması yayınlandı.

Bu yıl akıllı telefonları kadar güncellemeleri ile de olay olan Samsung yine durmuyor. Hemen hemen her gün haberlerimiz de yer alan şirket yeni bir güncelleme yayınladı. Kullanıcılarının güvenliğine önem veren şirket Mayıs ayının ilk haftasında Mayıs 2021 güvenlik yamasını karşımıza çıkarmıştı. 2021’in yarısına gittiğimiz şu günler de Güney Koreli şirket güncellemelerine devam ediyor. Bu yıl güncellemelere doymayan telefon yakında yeni akıllı telefonlarını da piyasaya sürecek. 6 farklı telefonunu Hindistan’daki salgın nedeniyle karşımıza çıkaramayan şirket yeni şeyler deniyor. Şirket bu sabah Galaxy A50 için Nisan 2021 güvenlik yamasını yayına aldı.

Her hafta düzenli olarak güncelleme duyuruları gerçekleştirmeye devam eden ünlü şirket bu haftayı da boş geçmedi. Dün yeni tablet modelinin görüntüleri ile haberlerimiz de yer alan şirket başarılı işlere imza atmaya devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi güncellemelere doymuyor.

Galaxy A50
Galaxy A50

Galaxy A50 İçin Nisan 2021 Güvenlik Yaması Yayınlandı

A505USQSCDUE2 sürüm numarası ile yayınlanan Nisan 2021 güvenlik yaması her zaman olduğu gibi güvenliği artırdı. Pek çok hatayı çözüme kavuşturan güncelleme kullanıcılara yenilik getirmedi. Hataları gideren ve sorunları ortadan kaldıran güncelleme daha önce farklı akıllı telefonlara da gelmişti. Şirket her güncelleme de olduğu gibi bu güncellemede de güvenliği artırmaya yönelik çeşitli iyileştirmeler yaptı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu