Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMWCrealme

realme GT3 Lansmanını Canlı İzleyin

Realme’nin yeniden markalaştırılmış realme GT3 telefonu MWC 2023 etkinliğinde tanıtacak. Etkinliği YouTube’dan canlı izleyebilirsiniz.

İspanya’nın Barcelona kentinde Mobil Dünya Kongresi 2023 etkinliği tam gaz devam ediyor. Ön etkinlik günü ile birlikte iki gündür birçok ürün ve yenilikçi teknolojiler tanıtıldı. İki gündür Çinli markaların rüzgarı eserken üçüncü gününde rüzgarını şüphesiz realme estirecek. Geçtiğimiz günlerde Çin’de Realme GT Neo 5 akıllı telefonu piyasaya sürüldü. Şimdi ise bu telefon yeniden markalaştırılarak küresel pazarda piyasaya sürülecek. Ayrıca diğer Çinli markalar gibi bu etkinliği canlı yayında gerçekleştirecek. Canlı yayın bugün Türkiye saatiyle 18.00’da realme YouTube kanalında başlayacak.

realme gerçekleştireceği bu etkinlikte bilindiği kadarıyla sadece yeni realme GT3 akıllı telefonunu tanıtacak. Ancak telefon yanında RealmeUI arayüzü hakkında da yenilikler paylaşılabilir.

MWC 2023 Etkinliğinde Tanıtılan Tüm Cihazları Buradan İnceleyebilirsiniz

Saatler sonra küresel pazarda resmi olarak tanıtılacak realme GT3 hakkında zaten herşeyi biliyoruz. Bugüne kadar gerçekleşen sızıntı ve söylentileri geçecek olursak bile Çin pazarında piyasaya sürülen realme GT Neo 5 modelinin yeniden markalaştırılmış modeli olduğu için telefonu tüm ayrıtılarına kadar bildiğimizi söyleyebiliriz. Bu etkinlik sayesinde telefonun küresel pazarda market raflarına dizilirken ki fiyat etiketini öğrenmiş olacağız.

Lansmanın başlamasının hemen ardından yeni modeller hakkında daha fazla bilgiye ulaşarak siz değerli okurlarımıza tüm detayları sunmuş olacağız takipte kalmayı unutmayın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu