Akıllı TelefonFacebookGenelMobil Uygulamalar

Facebook karanlık mod (gece modu) nasıl etkinleştirilir?

Karanlık mod özelliği son dönemde bir hayli popüler olmaya başladı. Bazı arayüz ve uygulama geliştiricileri karanlık modu artık bir seçenek olarak sunuyor. Özellikle AMOLED ekranlarda kısmen piksellerin kapatılması nedeniyle pil süresine ciddi bir katkı sunuyor. Bu haberimizde Facebook karanlık mod ya da gece modunun nasıl etkinleştirileceğini anlatacağız.

Günlük kullanımda en fazla vakit geçirdiğimiz uygulamaların başında geliyor Facebook. Haliyle pil tüketimi bazen uygulama bazında zirveyi bulabiliyor. Pil tüketimi biraz olsun düşürmek mümkün, ayrıca dilerseniz gece saatlerinde karanlık modda uygulamada gezinebilirsiniz.

Facebook karanlık mod
Facebook karanlık mod

Facebook halihazırda uygulama altyapısında gece modu desteğini sunmuyor, ancak Facebook Android uygulamasında root işlemine ihtiyaç duymadan karanlık modu kullanmak artık mümkün.

Facebook uygulamasının gece modunu destekleyen hafif modifiye edilmiş haline ait APK dosyasını buradaki linkten indirebilirsiniz (Daha yeni sürümü buradan indirebilirsiniz, ancak paket çözümleme hatası aldık). API sınırlamaları nedeniyle bazı içerikler orijinal renklerde görünebilir. Ayrıca APK dosyasını yüklemeden önce Yükleme işlemi öncesi “Ayarlar> Güvenlik >  Bilinmeyen kaynaklar” sekmesini aktif duruma getirmeyi unutmayın.

 

Android cihazlarda arka planda YouTube nasıl oynatılır?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu