Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovo

Lenovo Z5 etkileyici bir tasarıma sahip görünüyor

Lenovo’nun kıdemli yöneticilerinden Chang Cheng geçtiğimiz gün Weibo hesabından neredeyse çerçevesiz bir telefondan kesit gösterdi. Şimdi ise telefonun tamamını gösteren bir çizim ortaya çıktı. Lenovo Z5 olarak isimlendirilecek telefonun etkileyici bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Lenovo Z5
Lenovo Z5

%95 ekran / kasa oranına sahip olacak telefonda ön kamera, çerçeve, parmak izi okuyucusu ve anten bantları tarafından işgal edilen alanlar azaltılarak en yüksek ekran / kasa oranı sunulmaya çalışıldı. Ayrıca saydığımız bu detaylarda bazı teknolojiler Lenovo adına ilk kez kullanılacak.

Ön kamera Vivo Apex modelinde olduğu uygulama açılır açılmaz üst kısımda gizlendiği bölümden çıkacak. Lenovo Z5’te parmak izi okuyucusu ekrana gömülü şekilde olacak. Bu alanda öncü üreticinin Vivo olduğunu yeri gelmişken hatırlatalım. Telefon üst kısmında ahize için bir yer bulunmuyor. Sesin ekran altında özel bir yöntemle aktarılmasını ilk kez Xiaomi Mi Mix’te gördük.

14 Haziran’da tanıtılacak telefonun bir süre daha merak uyandırmaya devam edecek. Detaylar geldikçe aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu