Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 10 Pro Plus Özellikleriyle Delirtecek

Mobil devinin yaklaşan canavar telefonu realme 10 Pro Plus özellikleriyle gündemde. Telefonun tüm detaylarını inceleyelim.

Akıllı telefon üreticilerinin önde gelen isimlerinden realme, yeni modellerini geliştirmeye devam ediyor. Şirket ana serilerinden en son realme 9 ve modellerini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise gözler realme’nin yeni telefon serisinin profesyonel modelinde. Kayıtlara realme 10 Pro Plus ismiyle geçen akıllı telefon, yeni özellikleriyle karşımıza çıktı. Detaylara göz atalım.

realme 10 Pro+Neler Sunacak?

Teknoloji devinin yaklaşan modeli realme 10 Pro Plus geçtiğimiz günlerde özellikleriyle karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise şirketten telefon için resmi bir tanıtım afişi geldi. Afişteki bilgilere göz attığımıza akıllı telefonun MediaTek’in Helio G99 yonga setini ve Dimensity 1080 modelini kapsayacağını görüyoruz. Bu yonga setlerine 6GB/8GB/12GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçenekleri de eşlik edecek. Performans düzeylerinin nasıl olacağını siz hayal edin.

Diğer detaylarda ise akıllı telefonun 120Hz yenileme destekli bir ekran taşıyacağı bildiriliyor. Optik kısımda ise OIS destekli 50 Megapiksel çözünürlüğünde birincil kamera göreceğiz. Böylece akıllı telefon, performansı ve optik kısmı açısından amiral gemilerini aratmayacak.

Mavi, siyah ve gri renk seçenekleriyle gelmesi beklenen telefonun, 33W destekli 5.000 mAh kapasiteli pil tarafından destekleneceği bildiriliyor. Akıllı telefonun çok yakında tanıtılacağı da bilgilerde yer alıyor. Bu tarihin kasım ayı içerisinde gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu