Güncel Teknoloji HaberleriQualcommTeknoloji

Snapdragon 8 Gen 4 İşlemcili İlk Telefon Ne Zaman Tanıtılacak? İşte Cevabı

Qualcoom'un sonbahar aylarında tanıtacağı Snapdragon 8 Gen 4 işlemcili ilk telefon ne zaman tanıtılacak? İşte cevabı.

Qualcoom’un merakla beklenen en yeni amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 4 bu yılın sonbahar aylarında tanıtılacak. Bir süredir bu canavar işlemciyle ilgili sızıntılar ortaya atılıyor. Sızıntılarıyla ünlenen Digital Chat Station, ortaya attığı yeni bir iddiaya göre Snapdragon 8 Gen 4’ün şimdiye kadar sızdırılan performansının gerçeği yansıtmadığını belirtti. Geliştirme aşamasında işlemcilerin genelde stabilite açısından düşük hızlarda çalıştırıldığını belirtti. DCS Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisine ait ilk telefon için de tarih verdi.

Snapdragon 8 Gen 4 ile Gelecek İlk Telefon Ekim Ayının Ortasında Tanıtılacak

Qualcoom‘un en yeni işlemcisi 8 Gen 4’ü en son sürümü 2+6 çekirdek yapılanması ile gelecek. 2 çekirdek 3,6 GHz ile 4.0 GHz arasında hızlarda performans çekirdekleri olacak. Diğer 6 çekirdeğin verimlilik çekirdeği olduğunu belirtti ve saat hızı paylaşmadı.

8 Gen 4’ün Geekbench 6 testinde tek çekirdekte 2700 puan civarı, çoklu çekirdekte ise 10.000 puan civarı aldığı biliniyor. Snapdragon 8 Gen 4 ile gelecek ilk model Ekim ayında tanıtılacak. İlk modellerin Xiaomi 15 serisi ve OnePlus 13 serisi olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu