Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknolojiTWS Kulaklık

Realme Buds Air 6 ve Buds Air 6 Pro Sessiz Sedasız Tanıtıldı

Realme bugün Çin'de herhangi bir duyuru yapmadan yeni kulaklıkları Buds Air 6 Pro ve Buds Air 6 modellerini piyasaya sürdü.

Realme bugün Çin’de sessiz sedasız bir şekilde yeni TWS kulaklıklarını duyurdu. Realme Buds Air 6 ve Buds Air 6 Pro adındaki iki yeni modelle sevenlerinin karşısına çıkan firma, her iki modelde de benzer tasarım ve özellikler sunuyor. İşte kulaklıkların detayları…

Realme Buds Air 6 ve Buds Air 6 Pro Özellikleri

Bud Air 6 modelinde 12,4 mm’lik dinamik sürücü bulunuyor. Kulaklıklar gelişmiş orta ve düşük frekans performansı için bağımsız biyonik arka boşluk tasarımına sahip. Yüksek kaliteli ses için LHDC 5.0 ve yüksek çözünürlük sertifikasına sahip. Gürültüleri 50 desibele kadar filtreleyebilen ANC özelliği ile gelen kulaklıklar 4000Hz ultra geniş bant gürültü azaltma ve gürültü engellemeyi çevrenize göre otomatik olarak ayarlayan “uyarlanabilir sahne tabanlı gürültü azaltma” sunuyor.

Realme Buds Air 6

Yapay zeka gürültü azaltma ile daha net konuşmalar yapabileceğiniz Buds Air 6 modelinde ANC aktifken tek şartla 6 saat kullanım imkanı elde edebiliyorsunuz. 55 ms’lik düşük gecikme oyun moduna sahip kulaklığın 10 dakikalık şarjla 7 saat oynatma olanağı bulunuyor.

Buds Air 6 Pro modelinde ise 11 mm woofer ve 6 mm mikro düzlemsel tweeter içeren çift üniteli bir tasarım var. Air 6 modelinde olan yüksek çözünürlüklü ses sertifikasını bulundan Air 6 Pro, LDAC kodek desteğini de getiriyor.

Realme Buds Air 6 Pro

Düz modelde bulunan 50 desibele kadar ANC desteği sunan 4000 Hz ultra geniş bant gürültü azaltma ve uyarlanabilir sahne tabanlı gürültü engelleme özelliğine sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu