Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Ultra Kimsede Olmayan Özelliklere Sahip Olacak

Yeni bir rapora göre bakılırsa iPhone 15 Ultra, Apple Vision Pro'nun Uzamsal Fotoğraf ve Video kaydı özelliğiyle geliyor.

Apple, iPhone 15 serisini 12 Eylül’de gerçekleştireceği etkinlikte resmi olarak görücüye çıkaracak. Yeni seride iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Ultra modellerinin yer alması bekleniyor. yakın zamanda gerçekeşen bir sızıntıda hem Pro Max hem de Ultra modellerinin de olabileceğinden söz edildi. Bizler de herkes gibi Apple’ın önümüzdeki hafta gerçekleşecek etkinlikte hangi sürprizleri gerçekleştireceğini merakla bekliyoruz.

iPhone 15 Ultra serinin tepe modeli olacak ve haliyle kimi özellikleri itibariyle diğer modellerden ayrılacak. Özellikle kamera tarafında önemli farklılıklar bekliyoruz. Yeni bir rapora göre bu farklılıklardan biri telefonun Vision Pro başlık gibi mekansal fotoğraf ve videolarının kaydedilmesi olacak.

Haber Weibo’dan (Çinli bir mikroblog sitesi) geliyor. Görünüşe bakılırsa Apple, yaklaşmakta olan amiral gemisi iPhone Ultra modelinde Vision Pro kulaklığı için mekansal fotoğraf ve videolar sunmaya hazırlanıyor.  Mekansal video ve fotoğrafların doğrudan Ultra modelden kaydedilecek olması telefonu diğer tüm rakiplerinde çok üstün hale getirecektir. Vision Pro, mekansal videolar ve fotoğraflar yakalamak için Apple’ın üç boyutlu kamerasını kullanıyor. Bu özellik, daha fazla hayat içeren anların yakalanmasını sağlamak için yapıldı. Bu nedenle, iPhone Ultra modelinde büyük olasılıkla doğrudan kaydı desteklemek için yeni sensörler ve yükseltilmiş kameralar yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu