Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Asın bayrakları asın! Xiaomi Mi 9 tanıtım tarihi açıklandı

Xiaomi Mi 9 bekleyenlerdenseniz size çok iyi bir haberimiz var. Xiaomi resmi Weibo hesabından Mi 9’un tanıtım tarihini resmen açıkladı. Mi 9, 20 Şubat tarihinde Çin’de gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak. Xiaomi Mi9’un son dönemde birçok belgelendirme kuruluşu tarafından onaylanması ve Xiaomi yetkililerin telefon hakkındaki son açıklamaları tanıtım tarihinin yaklaştığını zaten göstermekteydi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Xiaomi Mi 9 tanıtım tarihi açıklandı

Bir başka Xiaomi yöneticisi ise yaklaşmakta olan amiral gemi telefonun sadece performans noktasında değil, aynı zamanda Xiaomi’nin bugüne kadar en iyi görünen telefonu olacağını bildiriyor.

Telefonun teknik özelliklerine gelince, önceki raporlar Xiaomi Mi9’un Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisi tarafından desteklendiğini gösterdi. aldığı 3C sertifikasyonunda 27W hızlı şarj desteği barındırdığı ortaya çıkan telefon Android 9 Pie tabanlı MIUI 10 arayüzüyle çıkış yapacak.

Mi 9’da ayrıca 6.4 inç büyüklüğünde ekran, 48 megapiksel + 12 megapiksel + 3D TOF üçlü kamera, 24 megapiksel ön kamera, ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ve 3.500  mAh büyüklüğünde pil göreceğiz.

Katlanabilir Xiaomi telefon en net görüntüleriyle karşınızda!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu