Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Keşke Google Pixel sahibi olsam dedirten yeni özellikler!

Google, keşke Google Pixel sahibi olsam diyeceğiniz özellikleri kullanıma sundu. İşte Pixel’lere gelen o yeni cezbedici özellikler.

Google, safkan Android deneyimi sunmak ve iPhone gibi güncellemeleri direkt alması için Google Pixel programını başlatmıştı. Ancak yüksek fiyatından dolayı özellikle de Çinli Android telefon üreticileri karşısında tutunamayan Google, donanımdan çok artık yazılıma yönelmeye başladı. “Pixel Feature Drop” programı adı altında yenilikler sunan Google, bugün yeni özellikleri kullanıma sundu.

Google, yenilik programı kapsamında Uyarlanabilir Pil özelliklerini geliştirdi, Google Asistan ve Google Doküman uygulamasına Kaydedici uygulamasını da entegre eden Google, saat uygulaması için de uyku zamanı özelliğini ekledi.  Saat uygulaması, kullanıcıların uyku düzenini sağlamaya yardımcı olmayı amaçlayan Bedtime adlı yeni bir özellik kazanıyor. Bu özellik uyumadan önce bildirimleri sınırlandırıyor ve hatta sakinleştirici müzik çalarak daha iyi uyumanızı sağlıyor.

Kaydedici uygulaması, Google Asistan ve Google Dokümanlar ile artık daha etkileşimli çalışıyor. Kayıtlar uygulaması artık yalnızca sesli asistanla başlatılabilir, durdurulabilir ve kayıtların bir kopyasını Google Dokümanlar’a kaydedebiliyor.

Kriz Uyarıları özelliği kullanıcıların doğal afetler veya diğer acil durumlar hakkında bildirim almasına yardımcı olacak. Google ayrıca tüm Pixel cihazları için Kişisel Güvenlik uygulamasını sunduğunu ve Araç Algılama özelliğinin Pixel 3’e geleceğini de belirtiyor.

Google Pixel

Google son olarak, Uyarlanabilir Pil özelliğinde bazı iyileştirmeler yaptı. Pixel 2 ve üstü cihazlar artık pilin ne zaman biteceğini tahmin edebiliyor. Ayrıca piliniz yüzde 20’nin altına düştüğünde pil ömrünü uzatmak için arka plan etkinliğini otomatik olarak azaltılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu