Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerNVIDIATeknoloji

NVIDIA DLSS Desteği Genişlemeye Devam Ediyor: Yeni Oyunlar Mevcut!

Şirketin yayınladığı yeni grafik kartı sürücüsü ile NVIDIA DLSS desteği genişlemeye başladı ve desteklenen oyunların sayısı arttı.

Eğer yüksek performanslı NVIDIA ekran kartı sahibi ve bilgisayar oyunları oynuyorsanız, büyük ihtimalle şirketin yeni DLSS teknolojisini duymuşsunuzdur. DLSS, oyunların kare hızı performansını artırmaya yardımcı olan bir NVIDIA RTX özelliğidir. Bu teknoloji şu anlık sadece RTX serisi ekran kartlarında mevcut.

NVIDIA DLSS Teknolojisi nedir?

Bu teknoloji, grafik işlemcinizin oyun yükünü daha yönetmesine yardımcı olur ve daha fazla istenen bir çözünürlüğe yükseltmek için ek pikseller eklerken oyunun kare hızı performansını artırmak için yapay zeka kullanır. Şirketin yayınladığı 496.16 Game Ready sürücüsü ile Back 4 Blood ve sayısı 120’ye varan daha fazla oyun DLSS desteğine sahip oldu. Bu teknoloji ile oyunların performansı önemli ölçüde arttı.

Ayrıca ilginç bir şekilde, yeni sürücüde NVIDIA Kontrol Paneli ile ayarlanabilen bir Shader Önbellek Boyutu kontrolü seçeneği eklendi.

Gördüğünüz tabloda yeni DLSS desteği ile Back 4 Blood oyununun performansını önemli ölçüde artıyor.

Bu yeni teknoloji, RTX serisi kart sahiplerine 4K ve 60 FPS kare hızında grafikleri maksimuma çıkarmasına izin verirken net görüntü kalitesi sunacak, bu da daha akıcı ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi sunacaktır. Shadow of the Tomb Raider’da performansta önemli artışlar da mevcut.

NVIDIA kullanıcıları için yeni teknolojileri geliştirmeye devam edecektir. Şirket hakkında yeni gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu