Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X Note, Olağanüstü Performansıyla Görenleri Şaşırtıyor

Teknoloji devi Vivo, X Note akıllı telefonu ile sektörün referans noktası olmaya hazırlanıyor. Yaklaşan cihazın performansı da belli oldu.

Geçtiğimiz hafta Vivo, 11 Nisan tarihinde X Fold ve X Pad ile birlikte piyasaya sürülecek olan Vivo X Note üst amiral gemisi akıllı telefonu ile sektöre büyük ses getirdi. Bekleyenlerini sabırsızlaştıran X Note, bu defa performansıyla tekrardan gündemi cezbetmeyi başardı. Gelin telefonun performans değerlerine ve beklenen özelliklerine göz atalım.

Vivo X Note Performansıyla Geekbench’te Parladı

Vivo’nun yaklaşan canavarı, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alıyor. Son aktarılan raporlara göre akıllı telefon, bu amiral gemisi Snapdragon yonga seti ile Geekbench sertifikasını başarıyla aldı. Böylece telefonun performans değerleri de ortaya çıkmış oldu.

Geekbench’te V2170A model numarası ile listelenen akıllı telefon, Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile birlikte tek çekirdekli testlerde 794 puan alırken çok çekirdekli testlerde 3158 puan aldı. Geekbench’te böylesine yüksek puanlara erişen akıllı telefona 12GB RAM ve Adreno 730 grafik işlemci de destek veriyor.

Vivo X Note

Telefonun etkileyici performansının yanı sıra özelliklerine gelirsek ön kısmında 7 inç büyüklüğünde AMOLED QHD+ panel görüyoruz. 120Hz yenileme hızı ile desteklenen birinci sınıf telefon, kavisli bir ekrana sahip.

Kutudan 80W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil ile çıkması beklenen cihaz, 50W kablosuz şarjı da destekleyecek. Optik kısımda ise ZEISS imzalı kamera sistemi görüyoruz. 50 Megapiksel Samsung S5KGN1 birincil lens, 48 Megapiksel Sony IMX598 lens, 12 Megapiksel Sony IMX663 sensör ve 5x yakınlaştırmalı 8 Megapiksel 0V08A10 kamera yer alacak. Akıllı telefonun fiyat detayları için 11 Nisan tarihinde sitemizi takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu