Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Smart TV 5A Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Teknoloji devi Xiaomi, Smart TV 5A Pro akıllı televizyonunu tanıttı. Dikkat çeken televizyonun özellikleri merak ediliyor. İşte detaylar.

Her teknoloji kategorisinde yeni ürünler geliştirip piyasaya sürmeye devam eden şirket, bu defa yeni bir akıllı televizyonuyla karşımızda. Kayıtlara Xiaomi Smart TV 5A Pro ismiyle geçen akıllı televizyonun özellikleri gündemde ilgi çekti. Gelin detaylarına göz atalım.

Xiaomi Smart TV 5A Pro Özellikleri ve Fiyatı

Akıllı televizyon yalnızca 32 inç ekran boyutundaki versiyonuyla piyasaya sürüldü. HD çözünürlüğe ve %96 ekran-gövde oranına sahip olan televizyon oldukça ince çerçevelere sahip. Böylelikle üst düzey bir televizyon deneyimi elde edilebiliyor. Akıllı televizyon, görüntüleri iyileştirmeye yarayan bir canlı görüntü motoruna sahip.

Televizyonun alt kısmında teknoloji devinin markasını ve LED gösterge görüyoruz. Ses sisteminde ise Dolby Audio destekli 24W gücünde hoparlörler mevcut. Akıllı televizyon işlemlerini gerçekleştirebilmek adına ARM Cortex A-55 işlemci taşıyor. 1.5GB RAM ve 8GB dahili depolama sisteme eşlik ediyor.

Xiaomi Smart TV 5A Pro

Android 11 tabanlı PatchWall UI işletim sisteminde işlem yapan televizyon, Chromecast ve Google Assistant desteklerine sahip. Smart TV 5A, IMDB entegrasyonuna, çocuk moduna ve daha fazlasına sahip.

Akıllı televizyonun bağlantı noktaları ve destekleri arasında HDMI 2.1, USB, Bluetooth 5.0, çift bantlı Wi-Fi, ALLM ve Miracast yer alıyor. Akıllı televizyon 215$ fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü. Xiaomi’nin yeni ürünleri hakkında bilgi almak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu