AndroidGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTabletTeknoloji

Galaxy Tab S7 Plus görüldü! Ekrandan yongaya “bu nasıl tablet?”

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung, yeni tableti ile “Bu ne lan?” dedirtecek! İşte karşınızda Galaxy Tab S7 Plus!

Güney Kore’li teknoloji devi Samsung, son dönemde ağırlık verdiği akıllı telefonlara ek olarak tabletler konusunda da iddialı bir şekilde geliyor. Özellikle donanım tarafında yeni tabletiyle son derece başarılı işler çıkaracak gibi görünen şirket, Galaxy Tab S7 Plus‘ı amiral gemisi telefonlarda görmediğimiz detaylar ile donatacak. Bunu ise yakın zamanda gerçekleştirecek. Peki nereden mi biliyoruz? Çünkü şirket, yeni cihazı ile GeekBench testlerinin tozunu aldı. Yani Galaxy Tab S7 Plus, güçlü donanımı ile performans testinde karşımıza çıktı.

Galaxy Tab S7+

SM-T976B model numarası, 6GB RAM, Qualcomm‘un en güçlü mobil yongası Snapdragon 865, 11 inç ve 12.4 inç olmak üzere iki farklı ekran tipi ve 120Hz tazeleme hızı ile tanıtılacak olan ve bu haliyle birçok insanın ağzını açık bırakan Samsung Galaxy Tab S7 Plus, meşhur S-Pen desteğiyle de her çeşit insana el uzatacak. Aynı zamanda 10.090 mAh gibi son derece büyük bir pil ile de günlerce kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayacak. Metal kasa ve metal çerçeveye ek olarak da çift arka kamera ve 5G desteğini sunacak.

Android 10 tabanlı One UI 2.0 ile birlikte Ağustos ayında tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Tab S7 +, GeekBench testinde ise tek çekirdekte 4277 puan ve çok çekirdekte 13286 puan alarak birçok insanın gözlerini üzerine çevirecek. Tüm bunların yanı sıra tasarım tarafında da birtakım sızıntıların hedefinde olan tablet, 253,7 x 165,3 x 6,3 mm‘lik bir boyut ile gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu