Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPOHack Beklentilerin Üstünde İlgi Gördü

OPPO’nun OPPOHack 2022 etkinliği 50’den fazla ülkede binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti. Etkinlik beklenenden fazla ilgi gördü.

Çinli teknoloji devi OPPO geçtiğimiz ayın sonlarında gelişen teknolojilerle gerçek dünyadaki sorunları çözmek için topluluğu bir araya getirme hedefiyle uluslararası bir hackathon olan OPPOHack 2022 etkinliğini düzenlemeye başladı. Bugüne kadar OPPOHack 2022, dünya çapında 50’den fazla ülke ve bölgeden geliştiricilerin katılımını sağlayarak bu hackathon’a büyük ilgi görülmesini sağladı.

OPPOHack ile dünyayı değiştirin

OPPO’ya göre; Ubiquitous Services: Intelligence Linking the World kavramına odaklanan etkinlik, bir hafta içinde Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Birleşik Krallık, Singapur dahil olmak üzere 50’den fazla ülke ve bölgeden geliştiricileri bir araya getirdi. ve Hindistan. Yargıçlar ve mentorlar olarak, dünya çapında 12 birinci sınıf kolejden ve 20’den fazla ünlü profesyoneller ve uzmanlar tarafından onurlandırılacak. Bu etkinliğin ana odak noktası, kesintisiz cihazlar arası bağlantılar ve kullanıcı merkezli akıllı hizmetler olacak.

Bu hizmetler, akıllı eğlence, akıllı eğitim gibi çeşitli alanlarda kullanılabilecek akıllı çözümleri keşfetmek için bilinçsiz teknoloji, entegre algı, durumsal farkındalık, niyet odaklı etkileşim ve çok modlu etkileşim gibi temel yetenekleri araştıracak. ColorOS arayüzünün, değişimi ve yenilikçi teknolojilerin entegrasyonunu artırmak ve ColorOS’un teknoloji ekolojisini çeşitlendirmek için etkinliği dünyanın geliştiricilerinin potansiyelini sergilemek ve denizaşırı yatırımcılar, kolejler ve araştırma kurumları, başlangıç ​​girişimcileri ve endüstriyel uzmanlarla işbirliğini güçlendirmek için kullanmayı amaçlıyor.

OPPOHack
OPPOHack’e ilgi büyük

OPPOHack 2022 için resmi kayıt hala açık durumda. Bu etkinliğe ilgilenen katılımcılar 1 Eylül 2022’ye kadar oppohack.com adresinden başvurabiliyor. Teknolojinin gelişiminde büyük katkı sağlayacak olan bu etkinliğe katılanalara ColorOS ile ilgili yeniliklerinde gösterileceğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu