Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTabletTeknolojiVivo

Vivo Pad Kanlı Canlı Görüntülendi! iPad’e Ciddi Rakip!

Şirketin yaklaşan fiyat/performans tableti Vivo Pad gerçek görüntüleri ile gündeme çıktı. Tabletin görselleri oldukça cezbedici. İşte detaylar.

Genellikle akıllı telefonları ile tanınan şirket bu defa yeni tableti ile yüzleri güldürdü. Vivo Pad ismiyle gelmesi beklenen tablet, iPad’i kıskandıran bir tasarımla geliyor. Gelin tabletin tüm detaylarına göz atalım.

Vivo Pad Oldukça İddialı Gözüküyor

Tabletin ön kısmından başlarsak ince çerçeveli bir ekran görüyoruz. Arka kısımda ise en az iki adet kamera lensi gözlere çarpıyor. Dairesel şekilde olan bu kamera paneli, mevcut telefonlarda olan tasarımı tablet sektörüne aktarıyor. Oldukça hoş görünen bu detayın yoğun ilgi göreceğini düşünebiliriz.

vivo Pad

Aksesuar kısmında ise üretkenlik için kalem ve klavye desteği görüyoruz. Böylece tablette yazı, grafik ve tasarım gibi işler daha kolaylaşıyor. Klavyenin Apple’ın Magic Keyboard modeline oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Ayrıca tabletin klavye desteğiyle arkaya yaslanabilmesi dizi ve film keyfini üst seviyeye çıkarıyor.

vivo Pad

Resmi görsellere tablet, mavi ve gri renk seçenekleriyle satışa sunulacak. Tablet ayrıca Vivo akıllı telefonlar arasında bağlantı, cihazlar arası dosya aktarımı ve mobil uygulama kontrolleri gibi ekosistem özellikleri de taşıyor.

vivo Pad

Teknik detaylarda tabletin Snapdragon 870 yonga seti ile destekleneceği biliniyor. 120Hz yenilemeli LCD ekranla gelmesi beklenen tablet, 44W hızlı şarj destekli 7.860 mAh kapasiteli pil taşıyacak. 300$ fiyat etiketi ile piyasaya çıkacağı aktarılan tablet çok yakında tanıtılacak. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu