Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi FlipBuds Pro İçin Tarih Verildi!

Günümüzü en büyük telefon üreticilerinden bir tanesi olan Xiaomi yeni kulaklık modeli olan Xiaomi FlipBuds Pro için onay verdi.

Birbirinden farklı akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye devam eden Çinli teknoloji devi yeni tablet modelleri için geri sayıma başladı. Üç yeni amiral gemisi niteliğinde tablet modelini karşımıza çıkaracak olan şirket geçtiğimiz günler de pek çok detay ile haberlerimiz de kendine yer bulmuştu. Geçtiğimiz günler de şirketin gürültü önleyici ultra bir kulaklık modelini duyuracağından da söz etmiştik. Hatta internete sızdırılan bazı kulaklık modellerinin görsellerini paylaşmıştık. Şirket bugün yeni kulaklık modelini duyurdu. Xiaomi FlipBuds Pro resmen onaylandı.

13 Mayıs’ta yepyeni teknolojik ürünlerine ek olarak yeni bir üst düzey gürültü önleyici kulaklık modellini karşımıza çıkaracak olan şirket geri sayıma başladı. 13 Mayıs yani yarın online bir etkinlik kapsamında teknoloji dünyasının ilgisini çekecek olan yeni ürünler merakla beklenmeye devam ediliyor.

Xiaomi FlipBuds Pro
Xiaomi FlipBuds Pro

Xiaomi FlipBuds Pro Onaylandı

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günler de yaptığımız haberler de yeni üst düzey gürültü önleyici kulaklığın kauçuk uçlu olacağından bahsetmiştik. Bugün yeni kulaklığa dair resmi detaylar ortaya çıktı. Kulaklık beklendiği gibi 13 Mayıs’ta tanıtılacak. Ancak şirket yetkilileri lansmandan önce bazı detayları paylaştı. Yeni kulaklık modeli FlipBuds Pro olarak isimlendirildi. Üç farklı gürültü azaltma modunu karşımıza çıkaracak olan kulaklık, manuel olarak mod değişikliklerine izin verecek. Bu modlar yüksek, orta ve düşük ayarlardan oluşacak. Kaybolmalara karşı bir de arama modu karşımıza çıkaracak olan kulaklık modeli, telefonlar vasıtasıyla bulunabilecek. Yeni kulaklığa dair detaylar şimdilik böyle.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu