Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

Uygun fiyatlı iPhone 9 için geri sayım başladı!

iPhone 8 görünümlü uygun fiyatlı iPhone 9 için geri sayım başladı. Apple, Mart ayında ana ekran tuşuna sahip model ile karşımıza çıkabilir.

Apple‘ın, bundan 3 yıl önce karşımıza son defa ana ekran tuşuna sahip bir iPhone modeli ile çıktığı düşünülüyordu. Ancak ezber bozan Apple yine herkesi şaşırtmaya geliyor. Sızıntıları ile ünlü olan evleaks, bugün iPhone 9 hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu. evleaks’e göre; Apple, Mart ayında karşımıza uygun fiyatlı bir model ile çıkacak. 500 dolar bandında olması beklenen bu modelin tam ekran tasarımı ile gelmeyeceği de belirtiliyor.

Uygun fiyatlı iPhone 9 özellikleri ile performans testlerini ağlatacak

iPhone 8‘in kasasını değiştirmeden karşımıza bu 9 diye çıkacak olan Apple, donanım konusunda elini bol tutacak. Telefonda Apple A13 yonga seti ve 2 GB RAM‘in yer alması bekleniyor. 4.7 inç büyüklüğünde olacak olan bu telefon, söylendiği donanım ile gelirse performans testlerinde rakiplerini ağlatır.

iPhone 11’de çift kamera kurulumuna yer veren Apple, bu modelde ise iPhone XR’ın kamerasını kullanacak. Yani telefonda tek kamera kurulumu yer alacak. Bu kameranın yazılım ile portre efekti uygulayacağını söyleyebiliriz.

iPhone 9

Fiyat konusunda Apple’ın 699 dolardan daha düşük bir bandı deneyeceği aşikar. Halk arasında iPhone SE 2 olarak bilinen bu modelin 500 dolar bandına çekilmesi, telefon pazarında kartların yeniden dağıtılmasına neden olacaktır. Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeni ile geleceği söylenen bu model bakalım beklendiği gibi Mart ayında resmi olarak tanıtılacak. Sizce de Apple, Çin ve Hindistan pazarında daha aktif faaliyet gösterebilmek adına uygun fiyatlı modeller üretmeli mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu