AppleDonanım

Apple ve Beats Solo3 Wireless kulaklık ile karşımızda

Apple‘ın Beats Eelctronics‘i satın alması sonrasında bir ortaklık yapacağı bekleniyordu ama uzun süredir bu beklenti karşılanmadı. 2017 yılı itibariyle 3 yıl önce yaşanan bu satın alma Beats için uzun sürecek bir sessizliğin de başlangıcı oldu. HTC tarafından bir kısım hissesi satın alınan Beats Electronics ile Tayvanlı teknoloji devi HTC oldukça inovatif ürünler ortaya koymuştu. Özellikle One XL ve Desire XL modellerinin kutu içinden çıkan Beats kulaklıklar kullanıcılarda o dönemde uzay mekiği etkisi yaratmıştı. Apple bugün yayınladığı bir reklam filmi ile Solo3 Wireless kuaklığını tanıttı.

htc-beats-kulaklik

Bugün ise gelen haberler Apple’ın nihayet kendi telefonları için Beats markaları ürünlere entegrasyonunun gerçekleşmeye başladığını ortaya koyuyor. Evet, Beats ürünleri uzun zamandır hatta satın almadan da önce Apple mağazalarında bulunuyordu ama bu video ve entegrasyon önümüzdeki dönemde Apple’ın Beats markasını ürünlerinde daha da öne çıkartacağının bir göstergesi olarak görülüyor.

Solo3 Wireless
Solo3 Wireless

299 dolar fiyat etiketine sahip Solo3 Wireless ile görüşme yapabiliyor ve 40 saate kadar müzik dinleyebiliyorsunuz…  İşte Apple’ın yeni kulaklığı ile ilgili hazırladığı reklam filmi.

https://youtube.com/watch?v=RqtRcDOZSYM

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu