Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriPOCOXiaomi

Poco X5 Pro 5G’nin Özellikleri Belli Oldu

Poco’nun bir sonraki fiyat / performans telefonu Poco X5 Pro 5G hakkında birçok detay sızdırıldı. Telefon Türkiye’de satışa sunulacak.

Xiaomi’nin alt markalarından Poco yeni yılda duyuracağı bütçe dostu telefonlar için kolları sıvamış durumda. Markanın bir sonraki telefonlarından Poco X5 Pro 5G IMEI veritabanında ortaya çıkarken, telefonun birçok ülkede satışa sunulacağı öğrenildi. Xiaomiui sitesinde yer alan habere göre model numaralı telefonun Çin, Hindistan ve küresel versiyonlarının olacağını gösteriyor. Hatta telefonun Çin’de Redmi Note 12E Pro ismiyle çıkış yapacağı iddia edildi.

Poco X5 Pro 5G Başlıca Özellikleri

Telefon beklendiği gibi 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekrana sahip olacak. Gorilla Glass 5 ile koruma altına alınacak aynı zamanda 120Hz tarama hızını destekleyecek. X5 Pro modeline Snapdragon 4 Gen 1 işlemcisi güç verecek. 6nm üretim sürecine sahip olan işlemcinin kısa süre önce duyurusu yapılan Redmi Note 12 5G modelinde yer aldığını hatırlatalım.

Redmi Note 12

48 megapiksel + 2 megapiksel çift arka kameraya sahip olacak telefonda ön kamera ise 8 megapiksel olacak. Kutudan Android 12 / MIUI 13 sürümüyle çıkacak olan orta segmet telefon 5.000 mAh büyüklüğünde bir pille geliyor. Kutu içerisinden çıkacak olan şarj cihazı ise 33 watt gücünde olacak.

Yana monte parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör ve IP53 koruma telefonun öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu