Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi TV 4S Curved TV inanılmaz bir fiyata satışta! Keşke benim olsa…

Akıllı telefon pazarında dünyanın en büyük dördüncü üreticisi konumuna yükselen ve 2019 yılında Huwaei’yi geçeceğini iddia eden Xiaomi yeni nesil TV’lerini geçtiğimiz ay bizlere tanıttı. Satışa sunulduğu ilk dakika içinde tükenen televizyonlara bugün bir yenisi daha eklendi. 55 inç boyutundaki Xiaomi Mi TV 4S Curved TV bugünden itibaren satışa sunuldu. Farklı ürün gamları ile farklı kullanıcıları hedef alan Xiaomi‘nin yeni nesil televizyonlarını Avrupa pazarına sunması ile birlikte bu sektördeki Güney Koreli egemenliğinin de sonu gelmiş olacak diye düşünüyoruz.

Xiaomi Mi TV 4S Curved TV 517 dolara satışta!

Xiaomi Mi TV 4S (55 inç), Mi TV 4C, Mi TV 4X ve Mi TV 4S (43 inç) büyüklüğündeki yeni modellerin 4000 serisi metal yüzeye sahip olduğunu da belirtelim. Yani hem şık hem de oldukça uygun fiyatlı ürünler ile karşı karşıyayız. 64bit işlemci (belli değil), 8GB Hafıza ve 2GB RAM gücüne sahip televizyonların 4K desteği olduğunu da belirtelim.

Xiaomi Mi TV 4S birçok giriş çıkış portlarına sahip. Zira 3-HDMI ve 2-USB desteği de televizyonda var. Doğal olarak V/analog signal/audio output çıkışlarına da destek veren yeni nesil televizyonların global pazarda markanın kalite algısına büyük destek olacağını düşünüyoruz…

Umarız Cepport gibi üreticiler bu ürünleri de bizlerle buluşturur…

Xiaomi Mi 8 tasarımı netleşiyor! Ayrıca sürpriz bir özellik göreceğiz

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu